Varmt välkomna att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och offert


För att förhindra smittspridning av corona-viruset är vi just nu nåbara endast på telefon, endast förbokade besök till vår utställning av kakel, klinker, mattor och parkett för att följa myndigheternas riktlinjer.

Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök  eller för en gratis rundtur av våran utställning. Här hittar ni allt ifrån kakel, klinker, mosaik och keramiska plattor till trägolv, vinylgolv, plastmatta och mycket mer!
Vi har ett stort och brett sortiment från våra leverantörer för att kunna ge dig de bästa möjligheterna att välkja vad du vill ha.

Har du svårt att bestämma dig eller har du lite svårt att hitta en lucka för att stå och kolla igen allting?

Du kan då få låna hem handkollektioner och broschyrer helt kostnadsfritt, och på så sätt kunna välja material hemma i lugn och ro!

Ring eller skriv till oss om du vill komma förbi för att låna hem en kollektion, eller säg till oss på plats när du är förbi så hjälper vi dig att få rätt material för just ditt utrymme


Vår besöksadress är Lertagsgatan 10, med ingång från innergården. (Strax efter bilprovningen på vänster sida, det sitter skyltar till Torbjörnsgolv, ITS och Bravida m.m.) Åk in mellan grindarna och sväng sedan första höger så ser ni oss där. 


Vi är på plats 14-16 Måndag - Fredag. Övrig tid är kontoret obemannat, hör av dig till oss utifall du vill komma förbi så kommer vi och öppnar upp åt er och hjälper er att hitta det ni söker.

Ni når oss på: 
Simon, 07:00 - 16:00 - 076-8772509 , simon@torbjornsgolv.se 

Lena, Mån - Fre - 13:00-16:00. - 073-9051579


Varmt Välkommen!