Är det dags att renovera badrummet där hemma? Eller nytt kök? Börjar du bli sugen på att lägga nytt golv för o fräscha upp?Tveka inte på att höra av dig till oss!

Vi utför alla olika typer av renoveringar, även helentreprenader så du som kund bara kan luta dig tillbaka och inte behöva planera in alla hantverkare hela tiden, Vi vet hur det kan kännas...

Vi har sammarbeten med både VVs, El, Målare för att kunna erbjuda dig en tjänst där ni inte behöver lägga hela eran tid på att jaga hantverkare eller läsa igenom oändligt med offerter och fakturor. Hos oss får ni allt i ett, både offert, faktura och arbetet med att planera allting.


Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök, så bokar vi in en lämplig tid och dag så kan vi tillsammans på plats skapa de bästa förutsättningarna och reda ut alla funderingar och frågetecken som kan dyka upp.N i får sedan en offert skickad till er så ni i lugn och ro kan läsa igenom och jämföra den innan ni bestämmer er.

Våran besöksadress är Lertagstagan 10 i Hallsberg, precis mellan ITS och Bravidas hus finns en stor grind in på en stor parkeringsyta, åk in genom grinden och sedan ta första höger så ser du oss där.

Vi har utställning av både kakel,klinker,mattor och olika golv.

Välkommen att komma förbi och få inspiration till ditt nya badrum, vi hjälper dig gärna med tips och råd!

 

                                                                    Om ni har några funderingar angående öppettider, priser eller något annat och inte har tid att komma in i butiken eller ringa så kan ni maila oss här.

Om ni önskar komma förbi våran utställningar av Kakel, Klinker, Mattor, Parkett m.m så ring Simon på 0768772509 och boka in en tid, detta då vi inte alltid har någon på plats i butiken!

Vid frågor om nya offerter kan du kontakta :

Simon - 0768772509

simon@torbjornsgolv.se

eller kontakta oss via webformuläret

Prova även Kakeldaxgruppens digitala plattsättare för mer inspiration! 

Digitala plattsättaren | Kakeldaxgruppen